Referenties en ervaringen

Op deze pagina lees je reacties van enkele cliënten. Hoe ze de darmtherapie hebben ervaren en wat het ze heeft opgeleverd.

Ze hebben hun klachten achter zich kunnen laten en de controle weer teug gekregen. Heerlijk kunnen ze weer genieten van de gewone dingen in het leven. Lekker uit eten gaan, sociale activiteiten zijn weer ontspannen en leuk geworden.

A. R. verteld haar ervaring na het Combi programma:

Via een advertentie kwam ik uit bij Debby. Gesprek neutraal ingegaan, aangezien ik de hoop al had opgegeven. Jarenlang zelf van alles geprobeerd met mijn voeding etc. maar steeds bleven de problemen/klachten. Zelf ben ik geen voorstander van medicijnen en vind ik de alternatieve geneeskunde met kruiden en voeding heel belangrijk.

Na de intake, heb ik besloten om het complete pakket te nemen. Dit omdat ik mijn klachten al vanaf mijn kinderjaren heb. Gelukkig kwam er geen intolerantie uit de resultaten en zijn we begonnen met een traject van supplementen en een aangepast voedingsschema. Vanaf dag 1 heeft mijn lichaam alles goed opgenomen en begon ik langzaam te beseffen dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn.

Het hele traject heb ik samen met Debby belopen en daar waar nodig heeft Debby bijgestuurd. Inmiddels ben ik al 2 maanden klaar met het traject en door mijn nieuwe levensstijl, welke ik ontwikkeld heb, lach ik alles weer toe. Meer energie, geen opgeblazen gevoel en pijn meer. Debby is een ontzettend leuke professionele begeleider en mocht je problemen hebben met je darmen dan raad ik aan om met haar het traject in te gaan.

Danielle heeft gekozen voor het Zorgeloze buik gesprek:

Het zorgeloze buik gesprek wordt gestart met het in beeld brengen van je klachten. Debby komt vervolgens met adviezen en tips afgestemd op jouw individuele situatie. Ze heeft kennis van zaken, denkt met je mee en is een betrokken therapeut met een prettige persoonlijkheid.

Na dit gesprek heb je antwoord gekregen op al je vragen, weet je waar je last van hebt, wat er aan te doen is en je kunt gelijk met de concrete tips die je gekregen hebt aan de slag om je gezondheid te verbeteren en je klachten en darmproblemen te verminderen.

Na het gesprek kreeg ik zelfs nog een aanvullende email en ook nog een proefpakketje met een voedingssupplement thuis gestuurd!


Dit ervaart Jonah:

Debby is een spontane, lieve vrouw die erg kundig is in haar vak. Ze legt alles duidelijk uit, ze denkt met je mee, ze zoekt alles goed uit en koppelt dit vervolgens terug. Een echte aanrader!


Nancy schrijft:

Ik heb Debby als erg prettig ervaren, ze is geduldig, kundig en enthousiast voor haar vak, ook erg prettig dat ze een mail stuurt met wat er besproken is en met de adviezen zodat je dit altijd rustig na kunt lezen.
De klachten waar ik voor kwam zijn verdwenen (zelfs een klacht waar ik niet voor kwam is verdwenen?).

Erg fijn dat ze actie onderneemt en ook zo snel, vind ik heel professioneel en een sterke kwaliteit van haar. Ik ga nu op eigen benen verder, fijn dat Debby me nog handvatten mee heeft gegeven voor nu en voor in de toekomst, ik zou ze zeker aanbevelen.


A. vd S. over haar ervaringen

Weer kunnen genieten van de normale dingen zonder buikpijn.
Genieten van de kleine dingen.

Eindelijk ben ik van mijn darmklachten af! En dit door de kundige aanpak van Debby. Ik kreeg van de huisarts alleen maar poedertjes die totaal niet hielpen, want het was volgens hem het bekende PDS!


Nee, Debby nam mijn klachten serieus en bij haar had ik er ook een goed gevoel bij. Na een aanvullend onderzoek bij een laboratorium, wat aanpassingen in mijn eetgewoontes, ging het steeds beter met me. Ik raakte mijn opgeblazen pijnlijke buik kwijt en ook wat kilootjes.
Ik zit nu veel beter in mijn vel en mijn energie is weer helemaal terug. Ook gaf Debby mij een goed advies wat ik het beste kon eten om terugval te voorkomen. En ik moet zeggen, dat eten bevalt mij uitstekend, ik voel me er goed bij.


Ik ben blij met haar kundige aanpak en kan het iedereen aanraden om bij haar onder behandeling te gaan!
Debby bedankt, Toppie!??


Ook J.N. verteld:

Tevreden en zorgeloze vrouw springt een gat in de lucht.

Ik werd steeds vermoeider. Die buikklachten had ik al lang. Ik was toe aan verandering. Wat ik las sprak me aan en daarom heb ik de stap genomen om contact op te nemen.

Tijdens het eerste gesprek kreeg ik al tips mee waar ik meteen wat aan had.
Verder onderzoek liet zien waar het probleem zat, het was erg uitgebreid gedaan. Na enkele weken ging het al stukken beter, meer energie en de klachten waren grotendeels weg. Fijn dat er nu een oplossing is gevonden. Ik voel me weer goed.

Wil jij ook je ervaring delen?

Zo help je anderen om iets aan hun klachten te doen.