Over Gezondheid in de praktijk

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik de afgelopen jaren gespecialiseerd tot darmtherapeut waarbij ik me vooral richt op PDS, prikkelbare darm IBS en IBD. Met mijn programma’s help ik je om van je klachten af te komen.

Als darmtherapeut ben ik gespecialiseerd in hoe de darmflora, ook wel microbioom, opgebouwd zou moeten zijn. Door deze kennis weet ik ook wat we moeten doen om een microbioom die uit balans weer terug in balans te krijgen.

Tevens ben ik orthomoleculair opgeleid en weet welke voedingsstoffen het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Maar ook in de stoffen die het lichaam juist kunnen tegen werken. Deze stoffen veroorzaken klachten en problemen. Het creëren van balans is de sleutel. Dit neem ik ook mee tijdens het behandelplan, dus mogelijk worden er nog meer klachten aangepakt en verbetert.

Debby is een geregistreerd darmtherapeut.
Ze is volwaardig opgeleid en dé specialist van omgeving Laarbeek, Veghel, Helmond en Eindhoven.

Het is niet makkelijk om de juiste behandeling te vinden bij onduidelijke of wisselende klachten. Dit toch helder krijgen is mijn grootste motivatie om me te verdiepen in de relatie tussen voeding, het immuunsysteem en het menselijk lichaam.

Hiervoor heb ik diverse opleidingen en specialisaties gevolgd, dat zal ik ook blijven doen. Ook de diverse casussen in mijn praktijk zorgen ervoor dat ik snel kan schakelen en dingen vanuit meerdere kanten bekijk. Ook deze unieke ervaringen brengen opnieuw kennis met zich mee.

Ik vind het interessant om met voeding en gezondheid bezig te zijn en wil me daarom continue blijven ontwikkelen om mijn kennis actueel te houden. Gezondheid in de praktijk is hierdoor een natuurgeneeskundige praktijk voor complementaire zorg, welke een stap verder kijkt en de mens en zijn gezondheid ziet als een geheel.

Neem gerust contact met me op. Hoe het consult eruit ziet? Klik hier

Gezondheid in de praktijk valt onder de Wkkgz regeling.
Tevens ben ik aangesloten bij Klachtenportaal Zorg B.V. onder nummer 11842.
Meer informatie vind je hier: Klachtenportaal Zorg B.V.