In de praktijk

Hoe gaat het in zijn werk?

Gewoon op een stoel. We beginnen met het doornemen van je anamnese formulier welke je thuis vooraf invult en terugstuurt.  
Zo bepalen we welk laboratorisch onderzoek nodig is, want meten is weten! We starten met een ontlastingsonderzoek. Je krijgt een testset mee naar huis, zodat je dit in eigen privé omgeving kunt voorbereiden en opsturen wanneer het jou uitkomt.

Als de resultaten binnen zijn, werk ik ze uit en nemen we samen deze door. Dan kunnen we van start. Een behandelplan wordt op maat gemaakt voor jou.
In sommige gevallen is een bloedonderzoek nodig om de waardes te bepalen, bijvoorbeeld om een allergie of intoleranties inzichtelijk te krijgen. Bloedafname is op verschillende locaties mogelijk.

moeilijk naar de wc obstipatie diarree
Hoeveel tijd breng jij door op
het kleinste kamertje?

Wat bied ik?

  • Inzicht zodat je vanaf nu goede keuzes maakt.
  • Een persoonlijk voedingsadvies wat je verder helpt in de therapie en om vooruitgang te boeken.
  • Tevens coaching en feedback tijdens de gesprekken, welke je zelf ‘in de praktijk’ brengt.
  • Werken met middelen die het lichaam ondersteunen, zo herstellen we de balans en kan het lichaam zelf weer actief werken aan gezondheid.
  • En indien nodig een flinke ‘biologische cayenne peper’ in je reet, spreekwoordelijk natuurlijk.
  • Een toekomst met energie, gezondheid en resultaat!

Wat verwacht ik van jou?

We gaan samen aan de slag, ik geef je de tools, handvatten en informatie die je nodig hebt. Daarnaast hebben we nodig jouw motivatie en je bereidheid om me inzicht te geven in je dagelijkse voedingspatroon en levensstijl. Jouw inzet is nodig om te werken naar verbetering en wel voor de lange termijn, tot lang na onze gesprekken. Je bent hebt zin om een echte switch te maken in het leven, een nieuwe standaard van gezondheid en de wil om weer fit te zijn.

Zo kun jij weer volop gaan genieten! Weg met de vermoeidheid en de klachten!

Wil je meer weten over darmtherapie programma’s? Hier vind je meer informatie.

Note: Ik stel geen diagnoses, hiervoor verwijs ik je door naar de huisarts. En komen we iets tegen, of bij twijfel dan adviseer ik je om langs de huisarts te gaan.

Heb je vragen of wil je een afspraak? Neem hier contact met me op.