GratisHier vind je allerlei leuke en interessante items bij PDS welke je kunnen helpen naar een betere darmgezondheid. Kennis is belangrijk, deze deel ik dan ook graag om jou te helpen er alles uit te halen wat je kunt gaan bereiken.

Gratis E-Book

Download hier het gratis E-Book bom vol tips en informatie. Heel waardevol om meer inzicht te krijgen in wat je kunt doen om je klachten te verminderen.

gratis E-Book vol tips bij darmklachten en PDS

Wil je echt aan de slag en verbetering van je klachten kijk dan eens naar de darmprogramma’s. Een complete therapie zodat jij weer kunt genieten. Een een zorgeloze buik is echt haalbaar.


Doe de test!

Kom er achter hoe het met jouw darmklachten staat.
Heb je last van buikpijn, kramp of een lastige stoelgang? Zou je wel eens willen weten
of je een prikkelbare of spastische darm hebt? Of wil je meer weten over de klachten die je ervaart. Zijn ze normaal of toch niet?
Deze gratis test geeft je inzicht in je klachten en mogelijke vervolgstappen.

uitnodiging voor een gratis test bij darmklachten en PDS

Gratis gesprek

Wil je meer weten of ik je kan helpen met jouw klachten? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw klachten en wat ik voor je kan betekenen.
Dit levert je vaak goede en toepasbare tips op. Dit kan behalve in de praktijk ook via telefoon of skype.

Blogs

Lees je de Blogs op mijn site al? Deze zijn heel informatief. Geen ellenlange verhalen, wel goede en duidelijke informatie voor jou. Je vind de Blogs hier:

Lees blogs op de site